“СТРЪКЧЕТА ЖИВОТ” – HERBALIFE

New Image отново аз, септември 2009През юни  2007 година изглеждах като на първата снимка, а през септември 2009 година изглеждам така. Всеки, който види огромната разлика би решил, че или съм сложила снимка от младежките си години, или би сметнал, че това е някаква шашма… Да, но не е!!! Наистина изглеждам по този начин! Причините да изглеждам като на 20 години са две: първата е, че през 2007 г. попаднах в компания “Хербалайф” и започнах да ползвам продуктите й, с които за 4 месеца свалих около 10 кг., намалих талията си с 25 см, на ханша с 20, гръдната обиколка също с около 22 см. Резултатът беше страхотен, но най-важното, че след като стопих толкова мазнини от тялото си, кожата ми си остана стегната, не увисна. Това е едно от предимствата на продуктите на Хербалайф. Ядеш си шейкчета, отслабваш си без много труд, на всичкото отгоре не се налага да ти правят операция за отстраняване на излишната кожа.Това си е фантастично! Поддържах новото си тегло повече от 8 месеца. Имах намерение да започна отново режим на отслабване, за да сваля и останалите 10 кг наднормено тегло, но за мое нещастие ми се случи доста неприятна случка. Много обичах да пия остатъка от шопската салата, заедно с дресинга – сол, олио, оцет със сок от домати, краставици, чушки и сирене, но започнаха болки в стомаха, на кръста, вдясно, в областта на черния дроб, гадене, повръщане след всяко ядене и пиене на вода, диария, тъмни изпражнения, но за миг не ми мина през ума, че дългогодишният ми гастрит се е превърнал в язва и това са признаците на кръвоизлив от нея. Карах с повръщане почти една седмица и накрая страх не страх отидох на лекар. Нямам голямо доверие на нашите лекари, защото много пъти са ми поставяли грешни диагнози и съм имала много странични ефекти: обриви от алергични реакции към антибиотици, подуване на лигавиците на белия дроб и едва не умрях през една нощ пак от антибиотици, които лекарка ми предписа, въпреки изричното ми предупреждение, че имам алергия към този тип лекарства (добре, че пих една седмица чай от лайка, че да ми отбъбнат лигавиците и да се почувствам по-добре), друга лекарка-гинеколог ми откри полип в матката и ме прати в болница да ми правят “абразио”. Добре, че не отидох в тази болница. Реших си проблема с еднодневно пиене на чай от коприва. Полипът сам се отлепи и излезе. По-късно ходих при проф. Карагьозов, който потвърди, че нищо ми няма. И така…

Отново в същата поликлиника, при гастро-ентеролог. Направи ми ултразвуково изследване на стомаха и написа, че имам “синдром на кокарда” (рак на стомаха). До такова заключение стигна без изследване на кръв, урина, биопсия, само от ултразвука. След два дни ми направи гастроскопия и ми даде направление за болница, за да ме оперират спешно. Можех да си избера болницата: изборът беше между “Пирогов”, Военна болница и Александровска болница. Аз реших, че “Пирогов” е най-добрата и там работят най-добрите лекари. След дълго моткане от кабинет в кабинет и чакане с часове пред всеки един от тях решиха да ме приемат в една от хирургиите. Седях пет дни, бях на системи, но през цялото време повръщах, имах диария, изпражненията бяха все така тъмни, не можех да ям и да пия вода, правиха ми изследвания, отново фибро-гастроскопия и т.н., но никой не ми каза, че имам кръвоизлив от язва. Бях станала като парцал. Едва се държах на краката си, непрекъснато ми се лежеше. На петия ден ме изписаха в малко по-добро състояние. Можех да ям по две лъжици супа. След три  дни трябваше да отида да си взема епикризата. След два дни гръмнаха погребите с боеприпаси в с. Челопечене край София. В 6.00 часа сутринта град София беше разтърсен от грохота на взривовете. Добре, че не хвръкнахме във въздуха. Направо беше чудо! Един ден след това отидох за епикризата и, докато чаках пред вратата на отделението, ми се перфорира язвата. Но аз не знаех, че имам язва и се чудех каква е тази ужасна болка – все едно някой ми реже вътрешностите с нож. Закараха ме отново в приемния кабинет, оттам по още няколко кабинета, биха ми обезболяващи инжекции и щом болката намаля ме изпратиха в къщи. Казаха ми да отида след два дни, за да видят какво ще ме правят. След два дни обиколих отново няколко кабинета, но нищо. Сложиха ми сонда в стомаха и отново ме пратиха на рентген. Едва тогава успяха да видят, че имам перфорирана язва, но от нея вече бях получила и перитонит. Стана ясно, че трябва да ме оперират. Но докторите започнаха да се чудят кой да ме оперира. На единия майка му била зле, той бил разстроен и не можел. Другият бил в чужбина. Третият имал други причини. Най-накрая един от лекарите каза, че той ще ме оперира и ме качиха в операционната. Операцията беше много сложна и продължи 7 или 8 часа, а и беше неделя. Докторът ми направи шевовете на ръка, защото в неделя нямало кой да отключи шкафчето, в което седяла машината за шевове. С диагнозата, която имах (рак на стомаха), но, слава Богу, не се потвърди, ми изрязаха 3/4 от стомаха. Стомахчето ми сега е малко и на едно ядене не мога да поемам повече от 200 грама храна. Това налага да се храня през 2 – 2,5 часа, 5 или 6 пъти дневно.

От всички тези перипетии и от следоперативния период отслабнах с още 14 килограма, мускулите ми бяха омекнали, кожата ми увиснала като на 80 годишна бабичка. Постепенно се стабилизирах, мускулите ми заякнаха, кожата ми се поопъна, но не е каквато беше.

Отново ходя на работа, отново ям продуктите на Хербалайф. Благодарение на тези продукти, които ядях преди операцията не получих анемия, резултатите ми от кръвта бяха добри, а и успях да премина успешно през цялото това състояние. Ако не бяха те, сега нямаше да мога да споделя това с вас. Вероятно щях да съм умряла.

Много хора смятат, че билките и растенията не могат да лекуват. Ужасна грешка!!! Откакто съществува светът, хората са се лекували с тях и са оцелявали много хилядолетия. Ето затова ми харесват продуктите на Хербалайф! Защото съчетават древната традиция със съвременните и най-нови научни постижения. Харесва ми и името на компанията. HERBA – ОЗНАЧАВА СТРЪКОВЕ (на латински), а LIFE – ЖИВОТ. “Стръкчета живот”. Наистина Herbalife ни предлага стръкчета от растения, билки, подправки – стрити на прах, които могат да ни осигурят по-дълъг, по-здравословен и по-добър живот!!! Храна, съдържаща почти цялата Менделеева таблица – елементи, необходими на всеки човешки организъм и на всяка клетка от нашето тяло, но напълно балансирана!!! Всеки може горе-долу да балансира храната си, но само за една балансирана закуска ще трябва да си купи поне 30 продукта, а за да я приготви ще губи по 1,5 – 2 часа, и ще изяжда повече от 2000 ккал само на едно ядене, което е повече от дневната норма, а другите яденета? Защо да не се възползваме от приготвянето на една балансирана закуска само за 3 минути, която ще ни струва много пъти по-малко, отколкото купуването на различните продукти, от които да си приготвим закуската! Но човек не яде само закуска! Колко продукти ще са ви необходими за приготвянето на обяд и вечеря, а колко време ще загубите за приготвянето им? Не е зле всеки да помисли дали пък не си струва да си носи обяда и вечерята във вид на таблетка, шоколадче, вафла или прахче в чантата или в малкия джоб, да я приготвя в чаша вода, сок или мляко, да поема минимално количество калории, да има тонус, енергия, да не изпитва глад, да е здрав и усмихнат! Аз избрах – СТРЪКЧЕТАТА ЖИВОТ!!!

f1_ani_ge_2

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.